Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie curatat interior motor - Metalubs X CL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

109 lei Lei
Brand
250 ml
Out Of stock
Descriere
Metalubs X CL - solutie pentru curatat motoare

Solutie High-Tech pentru curatirea interiorului motoarelor Otto, Diesel, Turbo diesel, transmisii si diferentiale pentru 5-8 litrii de ulei.
Datorita componentilor sale diluante indeparteaza depunerile rasinoase si impuritatile din sistemul de ungere. Mareste durata de viata a catalizatorului, randamentul motorului, compresia, scade consumul de ulei si de combustibil. Nu ramane acid in motor care sa afecteze uleiul proaspat. Depunerile solide sunt dizolvate si mentinute in stare lichida pana se pot scurge cu uleiul uzat. Astfel nu se pot cauza infundari in canalul de ungere cu diametru mic, fata de alte produse similare ieftine. La motoare mai uzate cu folosirea acestuia se va mari si se va echilibra

compresia pe cilindrii. La folosirea adecvata a produsului in masini se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Domenii de utilizare - Metalubs X CL se utilizeaza la motoare noi sau uzate, pe benzina, diesel sau turbo, la diferentiale, transmisii, la curse sportive in industrie etc.

Mod de utilizare - se introduce in uleiul incalzit care urmeaza a fi schimbat, se mentine motorul in stare de functionare 10-15 min. Continutul unui flacon de 250 ml se poate folosi la 5-8 litri de ulei la autoturisme, iar la utilaje la 10-15 litri de ulei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura