Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aditiv benzina Metalubs XP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

136 lei Lei
Brand
250 ml
Cod produs
06
Out Of stock
Descriere
Este un tratament performant pentru tratarea benzinelor.

Datorita continutului de Metalubs efectueaza innobilarea suprafetelor metalice la piesele in contact cu benzina. Datorita acestui efect, obtinem netezimea suprafetelor din sistemul de alimentare si obtinem o etanseitate mai buna.

Prin scaderea frecarii si minimalizarii uzurii, durata de viata a motoarelor se va mari considerabil. Creste si randamentul motoarelor iar consumul de combustibil va scadea.

Acest produs este un dispersant multifunctional, cu actiune de curatire si eliminarea colmatarilor.

Testele de motor efectuate pe scara larga au confirmat rezultatele pozitive in cea ce priveste gazificarea combustibilelor, impiedicarea formarii ghetii, indepartarea diverselor depuneri de pe supapele de admisie si cerintele de cifra octanica. Metalubs X P scade necesitatile de intretinere a motoarelor. La folosirea produsului nu va fi necesara intrebuintarea aditivilor pentru suplimentarea plumbului din combustibil.

Datorita efectului de superfinisare a METALUBS, suprafetele care sunt in contact vor asigura o etansare foarte buna, iar suprafetele interne ale galeriilor de admisie devin perfect netede. In acest fel puterea motoarelor va creste considerabil.

La folosirea adecvata a produsului in masini se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Domenii de utilizare - METALUBS X P este recomandat pentru tratarea benzinelor, poate fi adaugat la orice tip de benzina, chiar si la benzinele fara plumb utilizate la motoare cu catalizator.

Modul de utilizare - Metalubs X P pentru primii 200 l de combustibil se adauga 40 ml la 40 l combustibil. Metalubs X P trebuie amestecat inainte de introducerea combustibilului in rezervor, dar se poate introduce cantitatea recomandata si direct in rezervor, inaintea alimentarii cu combustibil. Se poate folosi si la motoare in doi timpi doar in benzina sau amestecul format. Nu se poate folosi la combustibil bioetanol. La combustibili minerali sau amestecuri cu etanol se foloseste doar daca procentajul acestuia nu este mai mare de 10%.

Atentie!

METALUBS X P este inflamabil, de aceea trebuie evitat contactul direct al produsului cu focul deschis. A se evita contactul cu suprafetele lacuite sau vopsite!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura