Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aditiv ulei Ecotek 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Brand
1L
Cod produs
07
Out Of stock
Descriere
Ecotek 100 corespunde celor mai inalte specificatii, fiind 100% sintetic, un aditiv de motor intr-un echilibru perfect.
Acest aditiv concentrat a fost conceput in Anglia, ca in cele mai grele conditii - pentru performante extreme - sa protejeze motorul Dvs. de uzura. In forma nediluata contine compusi care protejeaza impotriva uzurii, antioxindanti, dispengentilor, detergentilor si pentru schimbarea viscozitatilor care sunt in echilibru perfect. Specialistii nu recomanda aditivarea ulterioara a uleiurilor, dar datorita complexitatii si echilibrului interior al ECOTEK 100, acesta poate fi adaugat la oricare tip de ulei mineral sau sintetic, nou sau uzat. Putem adauga pentru a folosi autoturismul in conditii extreme (ex. conditii de concurs, pt. tuning) sau pentru a regenera uleiul uzat.

Domenii de utilizare:

• Automobile turbo, biturbo si motoare supraalimentate
• Automobile Grand Tour, Track si Rally - motoare unicate si tunate
• Motoare turbo modificate (nitro) - masini de teren si trailere
• Motociclete de mare randament - motoare de curse
• Motoare cu amestec sarac, cu injectie directa, LPG
• Motoare diesel sau supraalimentate
• La motoare uzate pentru regenerare

Specificatii:

Caracteristicile ECOTEK 100 adaugat la ulei adecvat sunt:

- indexul de viscozitate in ulei de baza adecvat este 5W40 API: SL/CF motor test totalizat: Pass III-F; IV-A; VG; VIII si CAT 1M-PC. ACEA: Pass: TU5-JP; TU3-MS; XUD11-BTE; M111SL; OM602A; VWICTD; VWTDI si VG.
Alte teste: MB 229.1, 229.3; VW 502.00/505.00; PG TU5; VW Turbo Diesel si Intercooled; BMW Long Life 98; MB M111E cu reducerea consumului de carburant.

Modul de utilizare:

ECOTEk 100 este de mare viscozitate, din aceasta cauza trebuie incalzita in recipientul inchis in apa calda, trebuie turnat in motor cald si prebuie parcursi cativa km pentru efectul dorit. Pentru tuning si performante extreme trebuie adaugat la ulei proaspat si de buna calitate 10%- 100 ml la 1 litrul de ulei. Pentru regenerarea uleiului uzat se foloseste in cantitate de 100-200 ml ECOTEK 100 pentru 1 litru de ulei in functie de calitatea uleiului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura